London here we come and Saturday vote for DANNY

Nu ska jag hoppa in i taxi om 5 minuter och träffa upp Sofia och Ulrica…. Jag vet inte om jag kommer att blogga mycket från London då min mobilblogg funktion inte funkar, men kommer att fota massor och speciellt då vi kommer att gå up på kvällarna och fått reserverat VIP på Maddox både fredag och Lördag som är Londons hetaste ställe ..

 

Jag vill att alla som nånsin läst min blogg ska rösta på Danny Saucedo imorgon då han sjunger på Globen på melodifestivalen… i måste bara göra det eftersom hans låt är bäst och det är hela han på alla sätt….

Love my friends Bobby Oduncu

8 tankar om “London here we come and Saturday vote for DANNY

 1. bibi says:

  Vi behöver 500 underskrift om det är fler så är det bättre ,men kolla först på video efter du har sett den kommer du säkert att delta.Varning, denna video mycket vass och rå! . man måste vara väldigt elak om man inte deltar iallafall ha ett hjärta av stål
  Allt du behöver göra är att trycka på delta och klart det värt som en signatur, inget annat!. http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp
  Om du är bestört över vad du har just sett i videon, skapa en händelse som denna (kopiera och klistra in), sätta ditt namn och efternamn och vart du kommer ifrån,och bjud in alla dina vänner.
  detta måste ta slut på något sätt det kan inte hålla på dessa fruktansvärda brott mot de mest försvarslösa djur .. När listan har 500 personer, vänligen skicka den till: PETA2@peta.org (det kan varar du)

 2. anna says:

  är killarna från emd dina enda kunder eller? dom är med i vartannat inlägg du kanske ska ta och variera dig liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite mera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.