Alexander Rybak är ju bara för söt

Idag har jag haft fullt upp dagen innan jag drar till London 🙂 Snäll som jag är och inte kan säga nej så fastnade jag på jobbet även idag. Jag stannade efter stängning och klippte norska Eurovision vinnaren Alexander Rybak. Jag hade verkligen tänkt att dra hem tidigt då min axel gjorde fruktansvärt ont men så ringde en vän och ville komma, så jag kunde inte säga nej.

Alexander Rybak och Malin Johansson är så söta ihop ((som danspartners alltså)) Bobby Oduncu posserar som vanligt med solglasögonen från Focus….

nu måste jag nog packa min väska och sova för imorgon ska jag upp 07 för att vi flyger på morgonen till London och det ska verkligen bli skoj.

Berättar lite mera om London , fast senare .kram Bobby Oduncu the man

En tanke om “Alexander Rybak är ju bara för söt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.