Träning med Angela Monroe och min naprapat Daniel

 Här kommer lite bilder som jag tog från Angela Monroe. Jag tränade i Söndags med henne och pojkvännen  Daniel som även är min naprapat. Vi körde nog för hårt, iallafall för min del då jag har världens träningsvärk nu och lite ont i ryggen men mest för att jag stått hela dagen. Skulle vilja att min älskling Samuel var hemma nu och masserade mig . Han är nämligen i Dublin med skolan så jag får sova själv denna vecka

Daniel visar mig nys biceps övningar

Angela   är grym på att träna och speciellt då hon är ihop med en naprapat som är specialicerad inom träning 🙂

Daniel passar upp när jag tränade

Och jag passade upp Angela 🙂

 Som jag skrev innan , om nånbehöver en bra naprapat eller en skön massage så är det bara att kolla in denna hemsida http://dinnaprapat.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.