Fredags mys med Lets dance och Modern Family

Idag hade jag så mycket att göra på jobbet. Hade inte tid att äta ens, typiskt frisörer som inte kan säga nej till kunder . Jag ta till ena kunden att jag måste ringa ett samtal och då passade jag på att slänga i mig lunchen på 3 minuter hehe….. Jag är dock van att äta snabbt och mycket, även om jag inte har bråttom så slänger jag jämt i mig maten….

Efter jobbet drog jag ner till Sats Odenplan och strechade lite, där hade jag ett mycket trevligt smaskigt samtal med söta Malin som står i receptionen hehe….. Hemligt om vad vi pratade men det hade nåt att göra med Danmark:-)

Efter träningen vart det Big Brother och sen lets dance, Frank Andersson vann över Figge 🙂 Efter det så kollade jag även på Modern Family som är en störtskön serie. Nu kollar jag på Samantha haha 3 timmar i streck kollar jag på 4an 🙂

Igår jobbade förresten jag och Sabina ändå till 21 eftersom vi fixade håret på snyggingen Malin Johansson. Alexander Rybak skulle oxå komma med var dålig…

Glömde lägga upp efter bilden på Danny. Kolla han ser ut som en manlig Ken dock 🙂 vi fixade stripe the pose på sidorna 🙂 do u like it?? Fan håller verkligen på att han tar hem hela mello…. Alla mina läsare måste rösta på honom nästa lördag…..

Bobby Oduncu och Jessika Andersson ser nästan ut som ett par ju hahahahah sweeeet. Denna bild fick jag skickad av en fotograf som fotade oss förra fredag.

önskar er ala en trevlig helg och godnatt…. puss och kram eran BOBBY ODUNCU

4 tankar om “Fredags mys med Lets dance och Modern Family

  1. Mathilda Klasson says:

    Hejsan! Jag skulle verkligen vilja börja blogga på spotlife, har velat det i över ett år nu. Jag skickade en ansökan men fick inget svar… Nu undrar jag om du skulle vara sååå gullig och skicka en invite till mig?

    Kram på dig, och tack på förhand!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.