Migrän ikväll

Hej kära blogg….. jag har inte skrivit på flera dagar men har knappt haft tid med det då jag haft fullt upp med jobb och annat. Vet att jag inte är lika personlig nu då jag inte skriver om allt jag gör men jag lovar att det blir ändring på det till våren… har migrän nu så detta blir inte ett långt inlägg

Lägger upp bilder på snyggingarna Mattias och Danny som var hos mig i veckan 😉

Mattias Andreasson fotade min snygga profil

denna bild måste nog vara en av dom fulaste på mig hehe men det bjuder jag på,

Kolla in min syster NINNIS söta döttrar, Emelie gillar att klappa och ta hand om sin lillasyster Leyla. Hon säger hela tiden bebi bibi och leker med systern som bara är 2 månader gammal….

nu ska jag kolla på lite tv och lägga mig då jag har kraftig huvudvärk. Ska upp tidigt och träna lite. Senare på eftermiddagen ska jag klippa norska Alexander Rybak och Malin Johansson, ska bli skoj att få till hans kallufs

2 tankar om “Migrän ikväll

  1. anonym says:

    Hej. Hittade precis din blogg, och förstår att du jobbar på Natasha STHLM(?), vilket är kul för jag brukade klippa mig hos Natasha för något år sedan. Jag undrar om din syster möjligtvis också är frisör? =)
    Tack för en bra blogg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.