Mitt och Lindas besök hos Sanaa då vi får microneedling

Detta inlägg kopierade jag från Lindas blogg hehe och det är inte för att jag är lat eller jo kanske lite men inte när det kommer till att skriva gott om min hudterapeute Sanaa som gör så att jag håller mig snygg och fräsch under vintern. Kolla in bilderna och visst ser det lite läskigt ut med att blöder lite efter microneedling för det är ju trots allt små nålar som ska in i hyn men lovar att det inte gör speciellt och och resultater är super bra…………………………………….

__________________________________________________________________________________________________

6 veckor går jag hos Sanaa och gör Microneedling med en Demaroller med små små nålar, typ 560 st. Det känns lite grann men den smärtan står jag ut med när jag ser vilket fint resultat det ger. Sanaa är mycket duktig och gör mig superfräsch. Behandlingen tar ca:50 min och man går 1 gång i veckan i 4 veckor, sen går man resten av tiden varannan vecka. I går fick jag med mig Bobby att prova den här behandlingen och han blev så förtjust att han oxå kommer att göra den.

Här har Sanaa tvättat och Peelat min hud, snart är det dax för nålarna att göra sitt.

Så här ser rollen ut.

Och nu har hon börjat rolla mitt ansikte, då ser det ut så här.

Avslutningsvis får jag den här supersköna masken som jag har i 10 min.Det är skönt eftersom den är kall och kyler ansiktet efter dermarollern.

Jag klar, titta vilket fint resultat jag fick! Nu är det min vän Bobbys tur att plågas lite. Allt för skönhetens skull.

Vill ni boka tid hos Sanaa så klicka på länken så kommer ni till hennes hemsida. Där finns numret!

Hud&spaspecialisten

4 tankar om “Mitt och Lindas besök hos Sanaa då vi får microneedling

    • Bobby says:

      det känns som små stick med det går snabbt och gör mest ont i pannan. Att tatuera sig gör så mer ont. värt att testa. ring Sanaa om ni har frågor ang behandlingen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.