Maria Montazami och Ana-gina imorgon

Imorgon kommer roliga och härliga AnaGina till mig på salongen med sitt filmteam och ska filma medans vi klipper eller stylar. Hon kommer som karaktären Bettan, alltså svennemorsan….. Ska bli kul att sed hon säger och hur det blir.

Jag ska även ha härliga Maria Montazami hos mig imorgon innan hos ska på QX gaygalan. Jag ska oxå dit imorgon efter jobbet. Det är nog en av dom härligaste galor nånsin, då det bjuds på så mycket skoj under kvällen

Här poserar Maria Montazami med två uppdressade modeminglare, bloggande frisören Bobby med sällskap.

En tanke om “Maria Montazami och Ana-gina imorgon

  1. Mimmi says:

    Jag är beroende av din hårspray. Nu finns den inte att få tag på nånstans!!! Jag har alltid 3-4 flaskor hemma men är inne på min sista. Varför finns dom inte i affären längre? Nu börjar situationen att bli akut…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.