sorry fina Danny BOY

sorry fina Danny boy…… Pratade med världens bästa Danny idag och han var sur på mig men sa det på så gulligt sätt för det går inte att bli sur på mig på riktigt för att jag är snällast på jorden hehe . Men lovade att ta bort bilden på honom med bar överkropp. Jag vet att jag inte fick lägga upp den men kunde inte låta bli så nu måste jag skriva bra saker varje dag om honom tills helgen då han ska sjunga med i mello. Vet att han läser min blogg och vet att efter några gulliga inlägg är jag förlåten… Vad tycker ni om det kära läsare?? Att jag la upp bilden men med goda tankar såklart fast jag inte fick… Tips på vad jag ska skriva… Förresten denna bild tog vi efter en härlig kväll ute tillsammans… Puss till Mattias , erik och dig Danny Saucedo.. Love your Bobby oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “sorry fina Danny BOY

 1. Tina says:

  men jag tror inte att Danny är så där himla arg på dej. Ni är väl jättegoa vänner. Men jag tkr ju att det var fel av dej att lägga upp bilden mot hans vilja förstås. Puss iaf.
  P.S. Hans kropp är jättesnygg, de hann man ju se också, hihi. D.S.

 2. Johanna says:

  Heej Bobby!
  Vill bara säga att jag tycker att din blogg är fantastisk!
  Jag är själv frisör sen 3år tillbaka och får massor av inspiration av dig! Kul att du delar med dig av din vardag som frisör!
  Sen är du en riktigt skön människa också!!
  Kramar

 3. Louice says:

  Man kan ändå numera se den på aftonbladet, inte helt bar överkropp mej iaf.. 🙂 han har kämpat på bra verkar de som, kanske lite för bra ;o)ha en sköön helg!
  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.