Saknar min heta porriga Ibiza kropp

 Idag njöt jag verkligen av solen. Jobbade bara 2 timmar för att sen träffa upp mina vänner Alex, Martin och Max. Vi spelade basket i ca 1 timma och det är nåt jag inte gjort på år, kul var det och sen vart det mera sol samt mc Donalds och kebab…

Jag måste säga att såna dagar som idag växer inte på träden utan det kändes verkligewn som utomlands eller som en toppen dag ska göra…

Vi hängde ett tag och sen mötte jag min vän Samer och cyklade runt för att få mera sol och förbränning 😉

Snart ska jag på clean fest på colingsborg

Det är verkligen sååååå trist och frustrerande att jag inte kunnat träna  hårt på ca 7 månader eftersom jag har fått mera problem med axlarna och mina diskbråck så det har mest blivit rehabilitering på Sofiahemmet samt behandlingar med min Naprapat Daniel….

Jag som brukar träna 6 dagar i veckan och nu bara 3 dag, jag får jag inte lyfta tungt heller utan bara lätta hantlar. Trist att jag inte har Sveriges hetaste kropp längre hehe men hälsan går före skönhet, eller gör den verkligen det!?! ibland undrar jag haha

Jag måste säga att killarna har toppen kroppar alla tre 🙂 jag blir mera motiverad att promenera bort sista underhudsfett nu

Passar på att önska er alla en underbar lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.