Erik Segerstedt,Anna Sahlen och alexandra pascalidou var hos mig idag

Nu är det natt och jag sitter äntligen vid datorn. Jobbade nämligen sent och hann även med en gympass på bandet 🙂 Sen har min telefon vart avstängd eftersom iphone har sämsta batterier men det gjorde inget då jag ändå var på ett vilktig möte efter jobbet och telefonen skulle ändå inte få ringa då. Märkte när jag slog på den hemme kl 23.30 att jag hade 24missade samtal och 10 sms……

Här får ni se när jag färgade vackra Anna Sahlen lite ljusare i botten men åndå tonade ner resten till en mera naturlig färg. Vi tog även ut lite extenssions på henne men inte för att hon hade många utan hon har ett super fint hår i sig själv….

Kolla in va snygg hon vart i lite mörkare hår. Lite lik färgen jag gör på vackra Kenza. Och erik oklippt men söt ändå, eller hur ??

Jag älskar ju blondiner men kommer att göra henne mera blond till sommaren, nu är hon i 6e snart 7e månaden gravid och ska plåtas för omslaget MAMA och då ville vi inte ha henne som en blonderad bimbobritta , but then again hon är sjukt het i allt

Förresten Erik har ett eget tv program på svt som sönds varje söndag. Kolla in webtv för att se var den handlar om

Erik Segerstedt fich oxå en kort frilla då han var såp lång hårig att han faktist hade hårband på huvudet för att hålla håret på plats hehe gulligt med pannband. Här ser ni min favorit sabina som sitter på huk i bakgrunden och madde och Bettan oxå. Jag jobbar numera på Natasha sthlm på nybrogatan 20 som ni ser på skylten bakom

 Här med Gynning som både gått till mig i många år men även vän

Alexandra Pascaliudo var lika glad och full av energi som alltid. Den kvinnan är helt fantastisk och en bra förebild för många tjejer. Hon vart oxå stylad inför Guldbagge galan. Idag fönade min super gulliga och duktika kollega Sonja henne… Hoppas på att hon inte åker ut från lets dance som en av mina finaste nän gjrde i fredags. Synd att Hannah Graaf åkte men nån gör det varje vecka…

Godnatt kram på er alla underbara människor som har ett gott hjärta, dax att sova för ska upp kl 08, ska färga Magnus Hedman imorgon och även sätta i lite extenssions på Anna

love Bobby Oduncu

6 tankar om “Erik Segerstedt,Anna Sahlen och alexandra pascalidou var hos mig idag

  1. Isabella Staberg says:

    Guud Anna är så snygg! Bobby, ska du vara med som domare i Miss Universe Sweden och Miss World Sweden i år med? Du som kan, är det värt att ställa upp? Sjukt tacksam för svar!

    Pusssss & Kram
    Isabella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.