Tobbe Larsson behandlad som en prins i Dubai

sitter nu på Hotel Anglais med min kära vän Tobbe Larsson. Vi har ätit en god middag och nu njuter av lite drinkar 🙂 vi har jämt så kul när vi ses, synd att han inte bor i sthlm …. Har har just vart i Dubai och blivit behandlad som en prins av olika shejkar… Tobbe ska nämligen ha häst shower även snart i Mellanöstern . Han har redan haft världs turné med apassionata showen…. Jag är verkligen glad för hans skull att det går så bra med hans egna tv program på svt och egna produkt serie för hästar…Snart ska jag träffa fröken Rosing Thelenius som fyller 37 år. Vi ska fira henne krammmmm Bobby Oduncu 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Tobbe Larsson behandlad som en prins i Dubai

  1. Karina says:

    Vad roligt för Tobbe! Jag har själv varit och hälsat på honom nere i Skåne för många år sedan, jag tror han tränade nån häst för danska kungahuset men jag kan ha fel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.