jag har över 1 meter snö utanför mig där jag bor, vilket alla andra oxå har i hela Sthlm. Det är verkligen jätte mysigt med all snö, så länge det inte är -20 grader som det var förra veckan och då jag slipper vara utomhus :-). Idag var perfekt för en skön promenad till Ica och tillbaks hehe. Med andra ord inte så långt. Hyrde film och handlade gott med Samuel. Träffade även upp min bästa vän Alex och chilla lite hemma. Idag har vart en lugn och skön dag där jag bara slappat framför tv och fått serverad mat. Vilken lyx 🙂 förresten jag ska sno bilder från lindas blogg senare. Kolla in www.lindathelenius.com  där kan ni se Linda som brunett , första gången hon är mörkhårig. Snyggt. Puss och kram Bobby Oduncu 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.