Gott nytt år till er alla

 Gott nytt år till er alla… Igår( 2dagar sen) var vi några vänner hemma hos Samuel på middag och hade en riktigt mysig kväll. Vi var hemma till kl 02 sen så åkte vi till Cafe Opera, opera terassen och firade in nya året med flera vänner och bekanta. Vi hade verkligen skoj igår men det vart ganska mycket skålande och drickande men sånt hör till nyårs firande…Jag fick denna bild skickad till mig igår på lilla Matteo som är min brorsson. Jag tog bilder hemma med Samuels kamera så därför får ni inte se dom nu men kolla in vilken stilig liten gentleman han kommer att bli. Snyggt med fluga. Jag hade oxå fluga igår. Bilder kommer om nån dag. Nu ska jag lägga mig och kolla på film. Har ätit 2 pizzor idag och igår 1… Lustigt att sista dagen på året och första dagen så äter jag pizza. Måste ändra mina matvanor som innan.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Gott nytt år till er alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.