Gillar ni H&M nya kollektion?

Kolla vad jag hittade här på spotlifes egna bloggaren Therese blogg shopping&fashion. Måste själv säga att HMs nya sommarkollektion ser riktigt bra ut och jag hoppas bara att deras herr oxå gör det, vilket den brukar göra men inte varje år hehe…….

Antar att det är flera som gillar HM?? I LOVE HM men blandar såklart med andra favoritmärken som jag även får lite spons på. Hur många av mina läsare köper HM ? eller gillar HM? eller är det även några som ogillar HM? allt är ju en smaksak :-))

6 tankar om “Gillar ni H&M nya kollektion?

  1. Maggan says:

    Har du sett inlägget som herrskapet Silverkeps gjorde kl 00.07 6 januari 2011 där dom förtalar FADDE så till den milda grad att din vän borde polisanmälas?

  2. shopping and fashion says:

    Sorry läste lite för fort, såg inte att du skrivit shopping and fashion. Hade fått mejl av flera att de sett mina kollage här och eftersom att det tyvärr är alldeles för många som tar mina bilder och skriver att dem själva gjort kollagen så ja drog jag förshastade slutsatser och läste inte odentligt. Som sagt. Ber om ursäkt för det=) Kul att du gillade dem i alla fall=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.