Kåta snuskiga tomten i farten

Snön ligger vit på taken, tomten Knullar nisse i baken. Tomtemor vid spisen står, hör när det för tomten går. Tomtemor blir Kåt och glad, men hittar bara en ask choklad. Upp med bit för bit i musen tanka sig det gjorde susen. Musen är nu full och kletig, tomtens balle slak och smetig. Nissen ställer sig på tå för att kunna musen nå. Tomtemor vill suga kuken, tomten torkar sig på duken. Nissen Knullar som en tok, frustar som ett gammalt lok. Tomtemor hon gnyr och kvider, nisse ut ur henne glider. Nissen är nu glad och nöjd, det här med jul är ju fröjd:). God jul Snön ligger vit på taken, tomten Knullar nisse i baken. Tomtemor vid spisen står, hör när det för tomten går. Tomtemor blir Kåt och glad, men hittar bara en ask choklad. Upp med bit för bit i musen tanka sig det gjorde susen. Musen är nu full och kletig, tomtens balle slak och smetig. Nissen ställer sig på tå för att kunna musen nå. Tomtemor vill suga kuken, tomten torkar sig på duken. Nissen Knullar som en tok, frustar som ett gammalt lok. Tomtemor hon gnyr och kvider, nisse ut ur henne glider. Nissen är nu glad och nöjd, det här med jul är ju fröjd:). God jul

En tanke om “Kåta snuskiga tomten i farten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.