Snyggaste Danny Saucedo myste i mitt knä

Snyggaste  Danny Saucdo var hos mig idag och fick mysa lite i mitt varma knä;-) Efter att jag klippte det riktigt kort och lite rakade streck på sidorna , coooolt på honom…..Som vanligt  Snackar vi massa skit speciellt vissa ord på syrianska  som han lärt sig …. I love DAnny boy so so  sweet and best

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Snyggaste Danny Saucedo myste i mitt knä

 1. Jennifer says:

  HAHAHAHAHHAHAHAHA asså Bobby, sluta lära Danny ord på syrianska :p fyfan, han har lärt sig ragga och grejer nu. Jag får panik när han ska snacka syrianska med mig!!

 2. Lisette says:

  Hej!

  Jag kontaktar dig för att jag finner din blogg mycket intressant och välorganiserad. Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dig angående ett eventuellt samarbete! Hör gärna av dig via mail så kan vi prata vidare.

  Med vänliga hälsningar,
  Lisette

 3. hej says:

  vad tycker du om att kissie skriver ”skit” om dig i hennes blogg? Att du inte fixar hår speciellt snyggt osv,
  blir du inte irriterad?
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.