Veckans plastik-klipp

Hej hej mina underbara lĂ€sare. Hoppas ni har haft en bra helg. 🙂

Kolla in klippen hĂ€r nedan pĂ„ olika kĂ€ndisar som har opererat sig. En del resultat Ă€r verkligen skrĂ€mmande men kul att se Ă€ndĂ„ hehe. Tjejen i det första klippet Ă€r Ă€ndĂ„ för dragen, eller vad sĂ€ger ni 🙂 hehe

4 tankar om “Veckans plastik-klipp

  1. Pingback: Vilka kĂ€ndisar har opererat sig och vad? « Spotlife | Exklusivt BloggnĂ€tverk

  2. Love says:

    Hejsan Bobby. Ville bara sĂ€ga att jag verkligen inte behöver nĂ„gon plastik-operation efter att jag köpte dina hĂ„rvĂ„rdsprodukter igĂ„r. Jag Ă€r sĂ„ SJUKT nöjd! Allting fungerar helt underbart bĂ€st! =D Inte ens Lanzas produkter eller DAX WAX hĂ„ller mitt hĂ„r mer i givakt Ă€n vad BOBBYS gör. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.