Puss till min vän Nana Hansson

En stor puss till min vän Nana Hansson och hennes söta son Lucas….. Träffade dom igår på Odenplan… Nana och hennes syster Malou är några av mina äldsta vänner. Jag bodde tillsamanns med vackra systrarna Hansson för många många år sen och det var en kul period av massa festande och härliga minnen. Love 🙂 filmen jag skrev om igår att jag kollade på och skulle vara en komedi, den var bland dom sämre filmen och inte kul alls så stängde av efter ca 45 minuter. Nu är jag på gymet och går på bandet för att försöka bränna bort ca 10% av all godis och nötter jag åt igår kväll. Samuel gillar att köpa massa gott och onyttigt för att göda mig haha så nu står vi bägge på svettbandet och promenerar lite. Hörs lite senare pusssssssss från min iphone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.