Bilder från min rehab-träning (lite kinky att hänga i trådar :-)

Här är två bilder på mej när ja var på naprapatbehandlig idag, riktigt skönt, kolla vilka ställningar jag ligger i hehe:) Jag vill bara lägga upp det lite snabbt för nu blir det att sova.  🙂

Jag ska dit i morgon med, detta kallas redcord vilket är en bra övning om man fått 3 diskbråck i nacken som jag har jst nu så det går inte att styrketräna på 4-6månader , vilket är såååååå surt. Denna övning gör att jag hänger tyngdlös och med hjälp av kroppens små inte stabilitator musklerna så försöker jag att träna upp uthållighet och mina diskbråck. Går även på akupunktur oxå för att hjälpa till samt tränar med personlig tränare……. Håll tummarna att jag blir bättre snart så jag kan jobba ovh träna normalt igen

Rekommenderar till alla med problem…. godnatt puss å kram Bobby Oduncu

Puss från Bobby Oduncu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.