NeuLash är årets julklapp

Här kan ni se årets julklapp från NeuLash Limited Edition. Detta är ett riktigt mirakelserum för ögonfransar och ögonbrynen. Det serumet gör är att den ger hårstråna extra närig som förstärker ögonfransarna och bidrar till friskare, naturligare fransar. Men Neulash ger framförallt Längre, tjockare och fler ögonfransar/ögonbryn och den är hur enkelt som helst att använda. Produkten ger extremt bra resultat efter endast 4 veckors användning. Allt man behöver göra är att pensla på serumet längs med hårstråets rot, likt en eyeliner. Serumet skyddar dessutom mot förslitningsfaktorer och hjälper till att förbättra fransarnas styrka och kvalitet.

Neulash har nu släppt en ny Edition som är mer inriktat på ögonbryn. Den finns i två olika storlekar där den första innehåller 3,2 ml och kostar 950kr. I denna box medföljer en kombipenna för brynen och eyeliner. Den andra storleken är 6 ml och den kostar 1650kr. Här ingår förutom en kombiborste även en liten spegel.

Jag blir den första som skriver om denna nyhet och i november finns den hos alla återförsäljare samt på www.neulash.se Detta är verkligen en produkt som fungerar så köp den 😛

3 tankar om “NeuLash är årets julklapp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.