Efter att ha varit i Charlottenberg så stannade jag till i örebro för att hälsa på samuels familj. Lena lagade god mat som vanligt, hehe så det var värt att åka dit 😉 Under dagen vart det en del slappande och några avsnitt av sex and the city. samantha är fan fööör rolig, hon är fan den bästa skådespelerskan. hehe det är så himla roligt att hon kan få allt att relatera till sex och det är ju därför många älskar henne, hon har inga hämningar alls. hehe som Samuel skulle uttrycka sig; det är tryck i trosorna på henne 😛 hehe

Senare på kvällen gick Samuel och jag in till stan. Vi skulle bara käka lite och ta en öl men en öl vart till två hehe och det slutade med att vi gick på en lite krogrunda med Samuels vänner. :p Det var riktigt skoj då det vart lite bobbyhysteri bland tjejerna. Alla var så söta och gulliga som ville ta bilder och prata lite, och det är klart man är trevlig tillbaka. Det var speciellt två tjejer som var riktigt goa som bjöd på shot, dom hade pratat innan att dom ville gå och fiska med bobby. hehe dom menade alltså att dom ville ta en fishermansshot med mej, så det gjorde vi. Tyvärr har jag inte så mycket bilder därifrån då kameran på iphoden jag har inte är så bra.

En tanke om “

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.