Det gick jätte bra på Kicks i Charlottensberg

Det gick jätte bra på Kicks i Charlottenberg. Jag och tjejerna stylade i minst 4timmar utan paus. Kön tog aldrig slut för flesta tjejer ville få håret fixat. Det var även en lång kö som ville ha min autograf på både papper och armen. Skrev autografer till ca 100tjejer på armen men flesta var ju småtjejer. Dom äldre ville bara ha styling eller titta på. Nu ska jag vidare med kicks personalen på ladys night men det blir en kort stund för min del. Ett stort tack till min personal på Kicks som alltid är lika underbara. Kram Bobby oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Det gick jätte bra på Kicks i Charlottensberg

  1. t says:

    jävligt coolt att du var här i Charlottenberg! det är ju världens ände av Sverige typ.. synd att jag inte hade tid att komma, hade vart sjukt kul att träffa dig annars men så är det! You rock!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.