Jag kommer att vara i Charlottenbergs köpcentrum på Kicks imorgon

Hej hopp glada blogg 🙂 Imorgon kommer jag att åka till Karlstad för att sen ta mig till Charlottenberg som ligger ca 1 timma därifrån, och ligger nära Arvika. Jag kommer att vara inne på Kicks och styla hår samt mysa med allt härliga tjejer(och killar)…. Det är nämligen jätte stor tjejkväll i hela köpcentra och inne på kicks kommer det att festas på ordentligt hehe. Alla tjejer som vill få en gratis styling av mig eller oss ska verkligen passa på att komma dit eller om ni vill få lite skönhetstips och vad ni passa i. Det kommer att vara massa fina erbjudande denna dag. Hela eventet börjar kl 16 och håller på till 20.

5 tankar om “Jag kommer att vara i Charlottenbergs köpcentrum på Kicks imorgon

 1. Anna says:

  Vågar jag färga håret i Schwarzkopf Satin Mahogny… det går bra att färga det mörkbrunt sen om jag vill va?
  Svara gärna på mailen!
  Mvh//Anna

 2. Maja says:

  var där, vart stylade av dej 😉
  + fick din autograf på båda arm och papper 😀
  det var jättekul att träffa dej ;d

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.