Tack underbara Saana för att du gör

Tack underbara Saana för att du gör mig fin. Dagens schema var 1kund, ryggbehandling och ansiktsbehandling. Jag har inte gjort ansiktsbehandling sen juli. Brukar gå oftare men har inte behövt det för att hon och nimue produkterna gör sitt. Jag vaxa mig även idag, inte för att det var mycket hår men passade på att göra allt samma dag. Jag ska testa en ny ansiktsmark som tydligen gör susen men den skriver jag om senare. Kolla in www.hudospaspecialisten.se där ni kan se alla möjliga behandlingar som Saana utför. Hon är super duktig och super gravid. Puss och kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Tack underbara Saana för att du gör

 1. Hanna carleonelli says:

  Hej Bobby, nu är det så att jag har nämligen fått ett litet problem med mitt hår som jag inte kan få svar på riktigt vad jag ska göra åt det, jag har nämligen blekt och färgat det alldeles för mycket, och nu är håret gummi och slitet, går absolut inte att kamma. jag är egentligen väldigt försiktig om mitt hår men jag fick för mig att testa blont hår men blev aldrig nöjd. men frågan är vad ska jag göra? kan du ge mig något tips eller så? jag vågar verkligen inte färga det en gång till, jag har en ganska ful färg just nu och jag vill verkligen färga det till närmast som möjligt in till min naturliga hårfärg, mörkbrun. men borde jag vänta ? eller går det att tona? men största frågan, vad har jag för alternativ? vore jättesnällt om du kunde svara på mina frågor, hoppas du orkar ta din tid.
  om du nu skulle orka svara kan du skicka ett mail till mig? H.pazzesca@hotmail.com
  MVH. Hanna Carleonelli

 2. peter says:

  iLoveGratis är en sajt där man kan skänka bort prylar man inte behöver. Med andra ord betyder det att alla prylar/möbler som kommer in till sajten blir helt gratis!

  Så om du behöver prylar/möbler helt gratis eller om du har prylar/möbler du inte behöver besök gärna iLoveGratis.se

  http://iLoveGratis.se

 3. Rebecca says:

  Hej Bobby, nästa vecka ska jag ringa och boka tid.
  Tror även lillasystern och pappan ska klippa sig, tycker de behöver de, hehehhehe.
  Och om du har tid.

  Puss puss Rebecca

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.