Ensam….

Känner mig lite ensam nu när hösten är här och snart över till vinterkylan som bara blir värre och värre. Alla jag rådfrågat med säger köp ett husdjur så jag tänkte kolla med er vilket djur passar mig bäst tror ni?

Hund? i såfalla viljen ras är bäst?

Katt vilken sort? (har kollar på stora bengal och bond katter innan)

Orm? (vet att många äcklas av ormar men jag gillar dom, iallafall snälla ormar )

�dla har jag redan haft i 8år och det var ju inte speciellt kul, för den låg bara där och ville inte kela med mig

Inte sÃ¥ söt 🙂

Kolla lilla bebisen sooo sweet

Sååååå söta

Detta är bengal katt som påminner om mini tiger, mycket större än vanliga katter

här har vi Samuels katt Ludde som bor i Ã?rebro hos hans mamma Lena….. Jag älskar denna katt men dom hÃ¥rar för mycket

Jag tycker att det är mysigt med ormar, kanske vill ha en orm nångång i livet. Som liten hade jag ibland min kusins orm eller min klass kompis Tompa som hade flera stycker på 2-3 meter långa

11 tankar om “Ensam….

 1. Ellie says:

  Katt är ju lite smidigare då den kan vara ensam längre stunder. Man blir väldigt låst med en hund.

  Nu har ju du stor bekantskapskrets och kan nog lätt få hundvakt vid resor, fest osv. Leonberger är en hundras som är otroligt bra med barn (tänkte på dina syskonbarn).

  Lycka till! Stor kram

 2. yudith says:

  Jag tycker du skall titta på Ragdoll katterna otroligt fina ochdet är hemma katter och dom fäller nästan ingentingt. Min kompis har en sådan och jag bär alltid svarta kläder nästan och aldrag fastnar det katthår. DEt är underbart. Dom är lekfulla och gillar att kela. Vill umgås mkt och det är en sådan katt som inte vill missa något hihi

 3. P&S says:

  Om det är hund du siktar in dig på så får du gärna hör av dig till oss via mail.. två tjejer som driver ett hunddagis här i sthlm och har 6st egna hundar av olika raser som du kan få träffa om du vill 😉

 4. andrea says:

  Skaffa inte bondkatt som innekatt, det finns raser som är mycket bättre anpassade till det. Det finns en hel del katter som är lugna och bra innekatter, t ex perser, helig birma, ragdoll mm.

 5. Karoliina says:

  jag skulle kunna se dig med en pudel, de kräver ju en del pälsvård men den går ju på en sekund med dina skills. Det bästa är att de är glada på alla (till skillnad från många chihuahuor), de släpper ingen päls och finns i flera färger att välja på. Det är bara maila om du vill ha mer info om pudeln, kanske några vettiga kennlar du kan ringa och prata med riktigt duktiga pudelmänniskor om det kanske skulle vara en hund för dig.

  PS skickar en bild på min lilla 7 månaders silver dvärghane.

 6. theres says:

  en tuffing som min Doris. Engelsk Staffordshire bullterrier. Man tror dom är tuffa men hon är en riktig mes som sover i sängen och är rädd för sin egen skugga. Du kan få låna henne när jag och sambon åker till iran 2 veckor i december. Bättre att bara låna ett tag som med barn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.