Jag är översynt och lottar därför ut synundersökningar och färgade linser, var med och tävla :-))

Tidigare idag var jag på synundersökning på Fokus Optik på Hagagatan 1 då jag ofta har spänningshuvudvärk. Huvudvärken kommer lite pga av min diskbråck och nacke men även pga av att jag tydligen är översynt och anstränger ögonen lite för mycket. Så det var bra att jag gick dit och undersökte mina ögon. Samuel gjorde också det och har var ironiskt nog också lite översynt.

Här ser ni när optikern Walid Chatila, som äger Fokus Optik, testar synen på mig med en stor apparat som ser lite lustig ut. Kolla in deras hemsida

Så idag införskaffade jag och Samuel var sitt par nya glasögon. Dom var såååå snygga. Mina är ett par från Prada och samuels från Gucci. Vi kommer få dom senare i veckan och kommer då att lägga upp bilder på oss.

Fokus Optik har ett riktigt stort sortiment med alla stora märkesglasögon, som exempelvis Prada, D&G, Chanel, Dior och Valentino. Så jag kan bara säga att det vart svårt att välja vilka jag ville ha. Om ni går in på deras hemsida så hittar ni även linser, solglasögon och mycket mer. Tillsammans med Fokus Optik så lottar jag även ut färgade linser till tre personer samt tre synundersöknigar från butiken på Hagagatan 1 på Odenplan. Det ända ni behöver göra är att gå in på hemsida och kolla vilka linser ni skulle vilja ha och sen skriva en kommentar här på bloggen där ni berättar varför ni vill ha dom. Lite senare kommer vi även att lotta ut solglasögon bland  de ovan nämnda märkena. Så gå in och kika nu på deras hemsida.

det är ju alltid kul med att förändra sig lite, om man är blåögd och bli brunögd under några veckor är nice 🙂 eller varför inte införskaffa sig linser som är formade som kattlinser till Halloween som börjar närma sig.

Gå även in på deras butik för att kolla hela sortimentet, prova och få goda råd och vilka glasögan som just du passar i. Fokus Optik har även laserkirurig för att förbättra nedsatt syn. (vid köp av linser från deras hemsida i 6 månader så får man även ett par glasögon från märket Polaroid som är riktigt snygga)

78 tankar om “Jag är översynt och lottar därför ut synundersökningar och färgade linser, var med och tävla :-))

 1. Arman says:

  Hej!
  Min brors bröllop är om några veckor och då hade jag tänkt att vara lite annorlunda.. så vill jag gärna få ”kattlinser” eftersom det kmr att passa nog jätte fin med min kostym! skulle vara jätte glad om jag hade varit den lyckliga…

  ps älskar din blogg! du har hjälpt mig MKT med att ändra min stil, t.ex hår kläder osv…

 2. jocke says:

  ja det är lite pyssel just omkring synen och ögon, har aldrig haft problem eller så, men som du säger finns så otroligt snyggt just glasögon och linser, ha det gott

 3. Gry says:

  Jag vill gärna ha ett par färgade linser eftersom jag är lite trött på min avanligt blåa ögon.. Hade varit awsome att komma till skolan i typ gröna eller bruna linser! Jag älskar min kompis gröna ögon och är så avundsjuk.. :/ Vill gärna vinna ett par! ;D kramar!

 4. Linda says:

  Jag ser fram emot att bli fierce med ett par bruna linser (Images (2/box) så jag kan piffa upp mig & överraska pojkvännen i höstrusket! 😉

 5. Emelie says:

  Jag vill ha riktigt ljus blåa linser!
  �r en 16 årig tjej, snart 17. som tränar mycket. fotboll och orientering. och i dessa sporter kan man ju inte ha glasögon, eller?
  Just därför skulle jag vilja bli en av de som vinner ett par utlottade linser!

  MVH / Emelie

 6. Malin says:

  Hejsan Bobby!
  Jag skulle vilja ha den bruna linsen från ”Expressions Colors (3/box)”
  Jag har vanligtvis blåa ögon, och har aldrig provat på linser förut, så det vore kul att testa och prova på något helt nytt.
  Och att man får en synundersökning med vore perfekt eftersom att jag nyss gått en handledautbildning för att få börja övningsköra, och innan man får övningsköra så måste man gå på en synundersökning. Så det blir som två flugor i en smäll – En förändring för mina ögon, och även en nödvändig synundersökning som jag verkligen behöver. =)

  Puss /Malin.

 7. malin says:

  Hej där! Tycker det är en otroligt kul grej att ha färgade linser ibland. Så jag skulle gärna vilja testa
  Biomedics 55 evolution Color, färgen green.
  Nu när hösten är här och man blir lite smådeppig är det kul att fräscha upp sig själv, ex med ett par nya linser!
  Hoppas du kan göra mig lite gladare.
  Kram /malin

 8. Helene says:

  Tjo, vilken kul tävling! 🙂
  Jag skulle vilja testa Freshlook Dimensions 2/box, färgen Pacific Blue, för jag har nämligen ljust gråblå ögon och det är så TRIST! Har tänkt prova färgade linser hur många gånger som helst men aldrig kommit mig för, är fattig student o brukar prioritera att få håret fixat (det måste ju du förstå 😉

  Ha en fin dag!

 9. Alexandra says:

  Hej!
  Jag skulle vilja ha FreshLook Dimensions (2/box) carribean aqua utan någon styrka alls 🙂
  Jag tänkte ge kärleken min en ny chans men för det behöver jag se honom genom lite andra ögon så hur skulle det då inte vara om jag hade mitt egna förnuft men endå känna sig lite annorlunda för en stund!:D

 10. Linda says:

  Hej Bobby! Mitt namn är Linda Norlén. Jag är närsynt (jag kan inte se på långt håll) och har -1.25 på båda mina ögon. Jag har aldrig provat på linser förut, utan jag använder mina glasögon som jag köpte 2007. Jag har tjatat på mamma hur länge som helst om att få prova på färgade liner, men hon säger jämt att det är för dyrt. Jag har en matt blå, tråkig färg och om jag vann skulle jag välja ”FreshLook One-Day (10/box)” i färgen pure hazel för att prova på en ny ögonfärg. Det vore grymt.

  Tack så mycket, Linda! 🙂 <3

 11. Jennifer says:

  Tuddilui!
  Jag snappade upp på din tävling här och jag är meeer än gärna med och tävlar! Om jag vann skulle jag vilja prova på ett par färgade linser. ”Biomedics 55 evolution Color (1/box)” och färgen ”aqua” verkade tuffast tycker jag. Egentligen var det färgen längst ner som verkade mest lockande men som det ser ut så såldes den inte? Skumt det där.. Just nu är jag grönögd med en svart/röd hårfärg. Jag tror att en blå färgklick skulle få fram intensiteten i det röda på helt annat sätt än min egna ögon gör nu. That would be awesome!
  And yes, jag tror att du kommer passa superbra i ett par brillor! 🙂

  Pusspuss

 12. Tonje says:

  Hei!

  Jeg er fra Norge, og synes bloggen din er super! Söta bror! 😀

  Jeg er nærsynt, det vil si at jeg ikke kan se ting som er langt borte. Jeg har en styrke på – 1.00. Jeg har lenge ønsket en forandring, men har vært usikker på hvilken farge jeg vil gå for. Jeg har mast på mine foreldre veldig lenge om å få lov til å kjøpe meg fargelinser, men vi har dessverre ikke råd. Derfor tenkte jeg at det var verdt et forsøk, da jeg så denne konkurransen! 🙂

  Jeg har brune øyne. Synes det er så mange vakre linsefarger, men linsene Biomedics 55 evolution Color (1/box)i denne fargen: http://www.fokusoptik.se/shop/bmz_cache/2/2b441cb580ce349d2711c1940cd92607.image.750×493.jpg hadde vært perfekte! Det er alltid fresht med en forandring!

  Setter stor pris på en slik sjanse, og stå på videre, Bobby! 🙂

  Puss och kram på er fra Norge <3

 13. Petrus says:

  Hej Bobby, Jag är närsynt och skulle tycka det vore skitbra att få ett par linser. Hade isf tänkt mig Ett par Crazy Linser 🙂 Vore sjukt coolt Har heller aldrig testat linser så det blir en ny upplevelse och speciellt med crazy färg 🙂

  Tack, Petrus 😀

 14. Soma says:

  heeey bobby!<3
  det skulle varaa feett roligt att testa linser, har inte provat det men det skulle vara kul att komma en dag till skolan med Crazy Lenses i färgen ”cat eye” haha inte direkt en färg men motiv…
  aja byee<3<3

 15. sanna says:

  hey bobby =) jag är en van linsanvändare, och vill testa färgade linser =D om jag vann skulle jag vilja vinna
  Focus Softcolors (6/box)
  Power – -2.25
  BC – 8.6
  Dia – 14.0
  Color – Evergreen =D

 16. Michelle Nilsson says:

  Hej Bobby ! Först vill jag bara säga att jag älskar att läsa din blogg och beundrar ditt yrke! Jag använder sällan linser, för jag har inte råd. Jag behöver dock glasögon och skulle jätte gärna testa på färgade linser. Jag har ett par ljusblåa ögon så det skulle vara jätta fint att göra det ljusblåa ännu starkare och mer synligt.

  Om jag vinner skulle jag vilja ha ”Focus Softcolors (6/box)”

  Power: 0
  BC: 8,6
  DIA: 14.0
  Color: Aqua

  Tack Bobby!

 17. Viktoria says:

  Hej Bobby!
  Kul att du fixade en lins och glasögontävling i din blogg. Väldigt ovanligt och roligt!
  Om jag vann skulle jag välja ett par färgade linser. ”Biomedics 55 evolution Color (6/box)” i färgen ”Yellow” Dom är supersnygga och skulle helt klart piffa upp den tråkigt höstvardagen!

  Lycka till allihopa! Många kramar!

 18. Josefina says:

  Hej kanske inte bra att ta frågan här.. 😛 men jag vill färga mitt hår och det är första gången. Jag har mörkbrunt hår och när ljuset kommer blir det lite ljusare med guld/röda nyanser.. Jag har mörkbruna ögon och lite av en olivgrön hudfärg, hur vet jag vilken hårfärg som passar mig?

 19. Emma says:

  Crazy Lenses är superbra linser och bekväma att använda, dock är de rätt dyra om man är student så skulle jättegärna vilja vinna helsvarta från Crazy Lenses. Det ger en sån sjuk snygg effekt!

  Power: -1,00

  BC 8.6

  Dia 14.2

  Color: Basic Black

 20. frida says:

  �r jättetrött på mina grå/blå ögon.
  Har fÃ¥tt nog av ”änglaögon” vill ha nÃ¥got annat, linser hade varit en jättebra lösning 🙂

 21. linnea says:

  Jag vill ha ”Expressions Colors (3/box” I den bruna färgen med styrkan -2,50! Jag har alltid velat ha färgade linser men det är svårt att hitta till ett vettigt pris när man behöver ha styrka på linserna!

 22. Mickis Eriksson says:

  Hej snygg Bobby! Jag är med i din utlottning av dem gudomliga linserna.
  Färg & Syrka: Brown, ingen styrka.

  Jag vill vinna dessa linser (Brown, ingen styrka) för att jag har alltid drömt om att ha bruna ögon.. Det finaste som finns är när man är lika brun som dig & har bruna ögon, jag smälter. Och jag vill dels ha dem bruna linserna för att jag verkligen HATAR min ögonfärg, dem är verkligen gräsliga. Folk säger att man faller för kvinnornas ögon, men hos mig kan man inte falla. Det finns inget att se! Dom är så himla trista.. Och dessutom har jag tyvärr inte råd att köpa egna.

  Jag hoppas att du kan göra min dag! Ta hand om dig Bobby, kram.

 23. Denice says:

  Hej hej bobby mitt namn är Denice och jag skulle gärna vilja vinna ett par färgade linser ( Biomedics 55 evolution Color )
  i färgen brown 🙂 Och sjukt roligt skulle det också vara om man fick vinna en ögonkoll så att man kan använda linserna utan några problem hehe 😉 har blåa ögon men vill gärna testa på bruna / Denice

 24. lara says:

  Hej Bobby :D:D

  Skulle sjukt gärna vilja ha gråa linser, har aldrig haft linser förut och jag har tänkt köpa det sen 9:an men hela tiden är det något som kommer i vägen, tex brist på pengar etc. Nu skulle det bli jätteroligt att få ett par linser =)

 25. Linh says:

  Hej bobby!
  Jag har alltid velat ändra ögonfärg, och det enda sätt skulle ju vara att skaffa färgade linser. Men jag kan inte det för att jag inte har råd att köpa de. Så det skulle vara jättekul om jag fick ett par.

  Om jag nu skulle vald så skulle jag vilja ha;
  Biomedics 55 evolution Color (6/box) – Apricot med 0 styrka.

  Tack så mycket! Ha det så kul med att välja (:

  Och min hotmail, om det nu hjälper, är xkiittie@hotmail.com

 26. Sandra says:

  Hejhej Bobby,
  Jag har en gång för ca 1 år sen testat Crazy linser det var coolt men jag skulle hellre vilja testa en ny ögonfärg (blå) då min egna är gul och grön.. 🙂
  Det hade vart riktigt kul och få pröva på något nytt.

  Jag skulle vilja vinna ”Biomedics 55 evolution Color (6/box)” i färgen ”Patrol-Blue”! 🙂

  Kram Sandra (L)

 27. Matilda says:

  Hejsan Bobby!
  Riktigt coolt att du har en tävling om just linser osv, diggar de starkt!
  Själv har jag inga problem med min syn , vad jag vet, och tycker därför de är spännande att få testa nytt.

  Jag hade velat vinna Wild Eyes (1/box)
  Power; o
  Bc : 8,6
  Dia: 14,5
  Colour ; White-out.

  Tycker de är rätt fräckt med helt vita ögon!

 28. Ova says:

  Hej Bobby!
  Jag vill supergärna vinna färgade linser! Jag jobbar som operationssjuksköterska och går omkring med ful op-mössa hela dagarna, och får heller inte ha för mycket smink och inga smycken eller örhängen. Jag vill kunna känna mig lite fin ändå! Ett par bruna fina linser skulle få mig att känna mig mycket finare, och gladare. Jag har nämligen tråkiga gråblå ögon.

  Om jag skulle ha turen att vinna önskar jag mig Freshlook colourblends brown. Hoppas hoppas 🙂

 29. Madde says:

  Hej Bobby! 😀
  Jag är en tjej på 19 år som ska ha en Halloweenfest och jag ska vara vampyr. Det skulle passa väldigt bra med antingen röda eller svarta linser och jag skulle verkligen vilja vinna de för jag har inte råd att köpa och det skulle verkligen vilja leva in mig i min roll som vampyr! Många kramar // Madde

 30. Hanna says:

  Hej Bobby!
  Namnet var Hanna och jag är en trogen linsanvändare som utan linser i stort sätt inte ser skillnad på min pojkvän och mamma, skämt och sido. Vore riktigt kul att testa på färgade linser och se om sina nära och kära märker någon skillnad 😉 Om jag vinner skulle jag välja

  Focus Softcolors
  Power -1.00
  BC 8.6
  Color Evergreen

 31. Amanda says:

  Jag skulle vilja vinna Expressions Colors mörkblåa linser utan styrka. Jag har gröna ögon nu, men det skulle bli så snyggt med blåa till mitt mörkbruna hår.
  Kram!

 32. Jonna larsson says:

  Nu när höstmörkret kryper fram så skulle det vara roligt att piffa upp den tråkiga ögonfärgen iallafall, Så det blir något roligt att kolla på 🙂
  Om jag nu skulle vinna så vill jag ha:
  Biomedics 55 evolution color, Brown
  styrka:0
  Vet inte vad man ska ha för BC om man inte har synfel.
  Tack för bra tävlingar 😀

 33. Amanda Tetzlaff says:

  Wazzup !?
  jag skulle jättegärna vilja vinna & om jag nu vann så skulle jag vilja ha ett par brown eller aqua färgade linser !
  annars har jag oliv gröna ögon , och jag har alltid velat ha bruna !
  Du har en grym blogg!

  Många kramar, hoppas vi ses någon gång!
  puussss

 34. Alexandra says:

  Jag vill skit gärna vara med&tävla!
  vore riktigt kul att få en helt annan ögonfärg, hatar den ögonfärgen jag har nu. Jag har planerat att köpa linser i evigheter, men har liksom inte hänt att jag gjort det. är nog lite rädd att linserna ska vara dåliga&sånt så vore verkligen en chans att prova domma linserna och se fall dom är bra. Om dom är det så kommer jag självklart beställa mer 🙂
  Jag hade varit jätte glad fall jag vunnit!
  Jag vill ha domma linserna
  http://www.fokusoptik.se/shop/bmz_cache/5/5ce5ff00c266b7970f8875bb3ba25b6d.image.94×78.jpg

  älskar färgen grönt (:

 35. Kristin says:

  Riktigt bra tävling!
  I min familj har både min mamma, pappa och tvillingbror riktikt djupblå ögon, -utom jag. Jag har helgråa och trista, snacka om att man blir avis när hela ens familj har jättevackra ögon, haha. Så jag tänkte att det vore grymt att sticka ut med gröna ögon! Gillade sorten som heter Green i denna länk http://www.fokusoptik.se/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=30_3&products_id=88 med styrka. Dom såg väldigt naturliga ut, så nu hoppas jag på tur 🙂

 36. Amanda says:

  Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna ett par fina färglinser såhär inför hösten. �r väldigt trött på mina tråkiga blå ögon så skulle vilja vinna ett par bruna linser för att piffa upp mig lite. Min familj och mina vänner säger alltid att jag skulle passa jättebra i bruna ögon och jag har alltid önskat mig det.
  Om jag vann denna tävlingen så skulle jag bli superglad och ha på mig dom på min brors dop och andra speciella tillfällen.

  Såhär heter linserna jag skulle vilja ha:

  FreshLook ColorBlends (2/box)
  Power: 0
  BC: 8,6
  Dia: 14,5
  Color: Pure hazel

 37. amanda says:

  Hej på dig bobby, måste bara påpeka att jag älskar ditt hårspray, så himla bra!
  Nu åter till frågan..
  Jag skulle gärna vilja testa ett par bruna linser då jag har tröttnat på min egna ögon färg ( ljusblå ).
  Har inte råd att köpa linser och därför skulle det vara väldigt kul att vinna och om jag gör det då skulle jag vara tacksam om jag vann;
  Expressions Colors (1/box)
  I färgen brown

 38. Lorena says:

  Hej 🙂 Jag vill gärna vara med och tävla om färgade linser! Det känns skönt med lite förändring, speciellt när depressionstiderna (vintertiderna) kommer, och därför tycker jag att det skulle passa bra med ett par grey Biomedics 55 evolution Color. Ha det bra 🙂

 39. Giga says:

  Hej Bobby!

  Har haft problem med ögonen sedan jag var 17, nu är det så att jag snart skall på en träff och jag vill se lite extra tillpuffad ut. Själv är jag brunett men skulle vilja prova på att ha blåa ögon till (är brunögd vanligtvis). Men jag är student och ekonomin räcker inte till, så jag skulle bli superglad ifall jag vann Expressions Accents. I färgen Blue och helst med styrka annars kvittar det ifall jag har dem på träffen med killen för då ser jag honom inte i vilket fall 😛 hahah (-3.75)

  Hoppas, hoppas, hoppas!

 40. Daisy says:

  Varje morgonen åker mina förbaskade glasögon på
  (varje dag i närmare bestämt 20 år)
  Född med synfel och nu arbetslös.
  & När pengarna har sinat får man såla,
  bort med ”lyx produkter” som linser.
  Och där står jag med de förbaskade glasögonen varje morgon.
  Jag vill vara utan dem, men det är = huvudvärk & trötthet p.g.a överansträngda ögon.
  190 kr kanske inte låter mycket.
  Men för mig är det de.
  Så Bobby unna denna kvinna (mig) lite lyx i vardagen och låt mig se fast utan att behöva glasögonen.

  / En 25 årig kvinna som lider 🙂

  p.s Om jag vinner vill jag ha dessa:
  http://www.fokusoptik.se/shop/bmz_cache/d/d0bee3dcb1792913bf3e63f210058937.image.207×142.jpg

 41. Patrik Johansson says:

  Hej! Jag har alltid velat testa blÃ¥a linser. Ã?r brunhÃ¥rig och brunögd, tycker det är lite trÃ¥kigt. Jag skulle egentligen behöva en synundersökning för har dÃ¥lig syn men vill helst ha blÃ¥ linser 🙂 Om jag inte vinner kan du fÃ¥ ge mig en klippning i tröstpris. Börjar bli riktigt lÃ¥nghÃ¥rig nu.

 42. Alice says:

  Hej Bobby! Det skulle vara grymt att komma med någon av ”crazy linses” till halloween. Snacka om att mina kompisar skulle bli helt paffa.

  Aldrig haft linser förut, har inga synproblem (efter vad jag vet..) och har inte testat på färgade (vet alltså inte vilken styrka jag ska ha, m.m). Men Halloween skulle
  ju vara perfekta tillfället att testa på detta. In case of halloweenparty alltså. Man kanske
  skulle testa på att vara katt? Eller djävul..

  Länk: http://www.fokusoptik.se/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=30_3&products_id=127

  • Alice says:

   Aha, nu har jag läst resten av kommentarerna, och man ska alltså inte ha någon styrka alls om man inte har något synfel:D Då vet jag det då..

 43. elma says:

  vill börja med att tacka dig för alla tips och allt du ger mig & oss alla.
  jag har en kompis som gick bort för lite mer än 6 månader ..
  och eftersom hon hade gröna ögon så skulle ja så gärna vilja ha det . det skulle påminna mig om hennea vackra ögon , hennes leende & att hon va världens bästa vän !
  Klart att jag är inte den ända som tävlar o som vill vinna . men tanken att jag tänker på henne räknas , grattis till dem tävlare som vinner ! 😀 Hoppas ni trivs bra med era linser 😉

 44. Angelica H says:

  Bobby!
  Jag var inne på hemsidan och kollade och fastnade genast för linserna ”FreshLook Dimensions” (Tillverkare Ciba Vision) då jag haft linser tidigare, men andvänder bara mina glasögon för tillfället. Känner att det vore fräscht att ha linser, då jag jobbar i klädsbutik där man ändå tänker på hur man ser ut, och dessa linser skulle verkligen passa mig alldeles utmärkt! Tyvärr vet jag inte vad jag har för slags synfel, så det vore helt underbart att då just kunna få ta del av att passa på att kolla upp synfelet!
  Ha en alldeles underbar kväll!
  Med hopp om posetivt svar!
  Med vänliga hälsningar och varma höst kramar
  / Angelica H.

 45. emmamaria says:

  Hej.
  Jag skulle vilja ha Biomedics 55 evolution Color (1/box), ett par blåa, för jag tycker det är underbartsnyggt med blåa ögon och hade varit coolt att matcha med mitt korta, röda hår.

  / EMMA

 46. Marina says:

  Hej bobby!
  Vill först säga att din blogg är super bra 🙂 Och jag var in på sidan och hitta ett par super snygga linser, eller snarare två bra. Hör testat färgade linser förut men aldrig riktigt varit så nöjd med färgen. Men nu såg jag två färgstarka färger. Ett par gröna och bruna. så någon av dem skulle verkligen inte sitta fel. Jag har själv gröna ögon, men tyvär lite tråkig grön färg och även översyntet,men var länge sedan jag gjorde mig en synundersökning.. Och hur underbart hade det inte varit nu i höst att få förändra litegranna. Antingen stärka min grön färg eller helt enkelt ett par snygga bruna ögon. 🙂 så dessa hittade jag:
  Biomedics 55 evolution Color (1/box) de Gröna linserna eller bruna 🙂

  Kram!

 47. caroline says:

  Har följt din och kissies blogg ett tag fram över, och måste säga fan vad du är duktig!! 🙂 ibland känns det som om att det kanske inte är lönt att komentera, då det är så många och man kanske inte går igenom alla. Men nu gör jag ett försök, såg att du lottade ut synundersökning och linser! Måste säga att jag har absolut inget fel på min syn, men ett par linser hade ju varit helt underbart att få! har ett par bruna hemma, men har länge velat ha ett par gröna!! :)Ha en bra kväll!

 48. natalie says:

  haha jag förstår inte hur man hittar namnen på linserna men ja 🙁 iallafall, skulle vilja ha isblåa(/blåa) linser för att det verkar sjukt fint & hade varit fett på mig 🙂

 49. barbie says:

  Heeej booouubbiis 🙂
  jag skulle faktiskt tycka att det vore döcool o prova bruna linser på mig. är en blondin med blåa ögon, men det hade fan vart så hett o ha mörka ögon till riktigt platina hår!
  skulle bli riktigt glad, jag vinner aldrig något stackarn *eheh*

 50. johanna says:

  va kul 😀 jag är gärna med och tävlar om linserna jag skall själv göra en sådan undersökning snart för jag har också ofta spänningshuvudvärk. Jag har alltid velat prova linser men har aldrig velat lägga pengarna på sånt men om jag skulle ha tur att vinna det så hade det ju varit roligt det är ju så himla snyggt på andra jag sätt i alla fall 😀 kraam

  johannizz@hotmail.com

 51. Carolina says:

  Hej!
  Jag vill gärna vara med och tävla om linser. Själv har jag astigmatism, som jag upptäckte för snart ett år sen. Det fick bli ett besök hos optikern och ett par skitfula glasögon jag inte alls trivs med. Som läget är nu har jag inte råd själv till nya glasögon eller linser, det kostar ju en del då man måste använda dem hela tiden.
  Hade jag vunnit hade jag velat ha Expressions Colors- linserna. Hade ju varit hur kul som helst att både slippa glasögonen ett tag och prova på blåa ögon istället för bruna.

 52. jennifer says:

  Jag skulle vela ha wild eyes – hypnotica eftersom halloween närmar sig och dom linserna var både coola och snygga på samma gång. Och vanligtvis har jag så svårt att hitta färgade och annorlunda linser med styrka eftersom jag har -5.50 och -6 i styrka och oftast finns det bara till -4.

 53. Sandra says:

  Tjena Bobby! Jag har tröttnat på att bära glasögon dag in och dag ut, hur snyggt det än är! Så känns de som de sitter i vägen… Skulle va kul att testa på färgade linser, i denna färg: Focus Softcolors, passar bra för min ljusa ögon så jag får en mer intensivare blå färg.

  Tack för deltagadet!

 54. Emma Salomonsson says:

  Att få förvandla min ögonfärg till brun med hjälp utav en månadslins skulle överraska min fina prins.

  Jag skulle önska att få: Biomedics 55 evolution Color

  Färg: Brown
  Stryka: -2,25 och -2,50
  BC: 8,6
  Dia: 14,2

 55. morrhoppanspringer says:

  http://rightnow.devote.se/
  -louise adplphson lurar sina läsare genom att ”sälja” armband mm. När hon fått pengarna skickar hon inte varan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 56. malin says:

  Biomedics 55 evolution Color (1/box) brown
  Riktigt snygga, jag skulle gärna vilja vinna lr gärna & gärna. J�TTEG�RNA!!!:D Hade vart super roligt om jag vann.
  Tack på förhand!

 57. Adéle Holtz says:

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna ett par färgade linser, då jag har synfel och alltid måste bära linser. Men det skulle vara roligt att skoja till det lite och ha dessa kattögon! Tänk vad mycket blickar man skulle få på fester och liknande. Dessutom står jag iband modell för ett par kompisar som fotar, och det skulle vara hur roligt som helst att kunna göra ett tema runt linserna, kanske göra sig till en sexig leopard?

  Märke: Wild Eyes
  Styrka: -2.5
  Färg: Cat Eye
  Länk: http://www.fokusoptik.se/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=30_3&products_id=67

 58. mia says:

  tjaaa bobby.ska inte be om några linser,bara säga att jag tog samma pendeltåg som du imorse till södertälje,snygg är du !!! 😀

 59. Emma says:

  Hej Bobby!
  Jag är sjukt närsynt och använder linser varje dag eftersom att jag inte ser alls utan linser, jag skulle inte ens kunna läsa på dataskärmen om jag satt precis framför den haha. Det är svindyrt med vanliga linser och ännu dyrare med färglinser, därför skulle jag uppskatta att vinna färgade linser eftersom jag aldrig har testat det!

  Biomedics 55 evolution color
  Färg: Aqua
  Power: -4,75

 60. Emma says:

  Hej Bobby!
  Jag använder linser varje dag eftersom jag inte ser alls utan linser. Jag skulle inte ens kunna läsa på dator skärmen om jag satt precis framför den haha. Dock är det svindyrt med linser och ännu dyrare med färgade linser, därför skulle jag uppskatta att vinna ett par eftersom jag aldrig har testat färgade!

  Biomedics 55 evolution Color
  Färg: Aqua
  Power: -4,75

 61. Elin E says:

  Hej!
  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna: Wild eyes (1/box) utan styrka i färgen Ice-fire

  Jag vill vinna för i år ska jag för första gången fira halloween med min pojkvän (har aldig haft en förut)och då tänkte jag klä ut mig helt och hållet för att se om han känner igen mig 😉 Har fixat peruk och sånt, bara linser som saknas! 🙂

  HoppasHoppas! <3

 62. Amanda says:

  Hej!
  Jag skulle så gärna vilja testa expression colours med bruna ögon!
  Jag har velat testa färgade linser i över ett år men har inte liksomn råd att lägga ner pengar på sånt men de skulle vara så grymt!
  Ã?lskar bruna ögon 🙂

 63. mimi says:

  Hej!
  Jag har alltid haft glasögon på mig sedan jag var 13 år och sett alltid tråkigt ut med dem! Nu vill jag ha det lite annorlunda dessutom snyggare med några fina linser!Det har blivit så att min självsäkerhet sjunkit under senaste tiden för jag verkligen inte kan se utan glasögon och ibland undrar mina vänner varför jag har glasögon på varenda bild och överallt!Jag vill vill vill verkligen dem linserna för att kunna visa upp mina ögon och skippa bära de tråkiga glasögon som jag haft i 3 jävla år på alla fester !!
  tack

 64. Anna-karin says:

  Hej fina Bobby! Jag har haft linser i flera år men aldrig haft några färgade linser.Jag har nu blå ögon men skulle så sjukt gärna vilja testa på att ha bruna. Det fanns många fina på Fokus Optiks hemsida men det är framförallt bruna jag vill ha. Min man och mina ungar har bruna ögon men jag blå så skulle vara kul att testa på hur jag ser ut i dom. Tack på förhand. Din blogg är riktigt bra förresten och Samuel är sjukt snygg förresten.
  kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.