jag älskar verkligen hösten. Specie

jag älskar verkligen hösten. Speciellt då löven faller och vädret fortfarande är skönt. Alltså inte för kallt. Jag hatar verkligen kyla och vintern. Visst att det är mysig med lite snö men inte mer än 1månad då. Jag får ont i hela kroppen av kylan och jag är nog inte ensam om att tycka det. Eller vad tycker ni om vintern.? Föredrar ni inte hösten.? Eller helst sommar året men om jag fick välja. Sverige hade vart 10 poängs landet ifall vi hade mera sol om året. Jag vart som ett litet barn som inte kunde sluta leka runt med löven. Tänk er en het naken Bobby täckt av massa löv på vissa ställen:) Men Sorry det lär inte hända att jag tar av mig tröjan i denna kyla. Min tröja åker av tills polen tittar från igen. Alltså till våren eller nästa sommar får ni se min heta kropp igen. Nu är den ändå lätt blek och äcklig. Puss på er Bobby oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “jag älskar verkligen hösten. Specie

 1. marielle says:

  älskar också hösten o alla färger o kasta löv omkrig sig 🙂 men min kropp mår som bäst i solen. kram

 2. Anna says:

  Hej Bobby!
  Jag älskar verkligen också hösten, och speciellt när vädret är som nu!
  En fråga…Vad är det för hårtrender som gäller och kommer på ingång?

 3. merima says:

  Jaja bobby, blek & äcklig? Det är du aldrig, du är alltid snygg & het! 🙂 Saknar dig och det var mysigt att kramas med dig med bobby!
  Seni seviyorum â?¥ / Tjejen med pälsvästen! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.