Angelina Jolie styling med Dani Karlsson

Angelina Jolie styling med Dani Karlsson. Vet inte om ni kollade på voice tv för några timmar sen men jag var med där mellan 7-9. Idag gjorde jag Dani Karlsson till Angelina Jolie. Håller ni inte med att hon är sjukt lik.?.? DANI vann även Miss World Sweden 2010 inatt kl 02. Vi i juryn vart inte klara för ens jätte sent på natten och sen åkte vi hem till mig och sov:) Eftersom Dani skulle bli stylad och fixad i tv av mig idag och det vart jätte sent fick hon sova hos mig. Jag Dani och Samuel somnade 04 och gick upp 05.30 för att göra tv men det gick jätte bra. Sammanträffande att hon skulle bli stylad som en stjärna och vara med i tävlingen natten innan. Hon hoppade på tävlingen samma dag. Hon bloggar oxå på spotlife så kika in där och gratta henne. Puss Bobby oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Angelina Jolie styling med Dani Karlsson

  1. evelina says:

    Snyggt gjort… men hon är ju redan snygg iof 😉
    Menmen jag har en fråga till dig.. vad tycker du om min nuvarande hårfärg? (kolla min blogg)… själv tycker jag att den suger den är as tråkig osv… om du skulle gjort en ”makeover” på mitt hår vad hade du gjort?

    Kram Evelina:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.