Miss World finalen är ikväll. Jag s

Miss World finalen är ikväll. Jag ska självklart sitta i juryn men just nu ligger hemma och mår riktigt illa för jag känner mig små sjuk och inte ok. Det är väl bara att bita ihop och ta sig dit ikväll då jag har ett stort ansvar. Bara det att detta är sent på kvällen och jag ska upp 05 för att kl 07 vara med i vakna med the voice. Här på bilden ser ni miss Universum Renate 2009 och min modell Michael Savic som vann miss Universum Sweden 2010 och ska tävla i Vegas för miss Universum denna månad men ikväll ska vi utse Miss World 2010 som är en annan tävling och är världens största skönhetstävling. Ska bli skoj men hoppas mitt illamående går över för jag är spyfärdig och vore inte bra att spy på scenen. Hörs sen kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Miss World finalen är ikväll. Jag s

  1. helen says:

    bobbyyy, vi vill ha bilder från göteboorg! 🙂 o när jag träffa dig i gbg glömde jag säga att jag hade ditt hårspray i håret! hihi. sköt om dig! massa kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.