Jag klippte Dj Tiesto nyss:) jag jo

Jag klippte Dj Tiesto nyss:) jag jobbar inte denna vecka då jag vart små förkyld och mest för att min nacke gör ont pga mina diskbråck, så vart tvungen att avboka mina kunder. Kl 18 får jag samtal av Tiesto att han vill klippa sig av Sveriges hetaste frisör. Jag erbjöd kollegorna men han ville ha mig. Självklart åkte jag till salongen och väntade på att dom skulle checka in på sitt hotel… Här på bilden ser ni även dj Dirty south som är världs känd som dj. Nadia fick klippa honom. Killarna var busiga och ville klippa varandra haha. Dom fota även sig själva. Tiesto säger att det är första gången han ägs klippt samtidigt som en annan känd dj och denna gång av Sveriges mest kända Bobby Oduncu. Nu på fredag ska dom ha konsert spelning på globen och tydligen helt slut sålt sen ett tag tillbaks. Självklart har jag vip platsen som dom fixade som tack. Helt sjukt men han tar ca 150.000-250.000 kr för varje spelning och han spelar varje helg på Ibiza under hela hög säsong. Sen åker han run…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Jag klippte Dj Tiesto nyss:) jag jo

  1. Jenny says:

    Hejsan Bobby! Först och främst vill jag säga att jag bara älskar dig blogg. Att du är dig själv trots all framgång och fötterna är kvar på jorden, det ska du ha en stor eloge för! Men här kommer min fråga: Skulle du kunna visa hur man snyggt stylar ett axellångt hår? Jag försöker spara ut på mitt hår och går oftast runt med uppsatt hår då jag absolut ej kan fixa det så det är snyggt utsläppt. Hade varit dig evigt tacksam om du kunde lägga ut lite tips eller kanske t.o.m en videblogg 😉 Många varma kramar // Jenny

  2. Tobias Karlsson says:

    Detta är riktigt fräckt =) vilken ära !! Jag är själv ett enormt stort fan från malmö som varit runt på massa ställen och sett denna Tijs ”Tiesto” Helt genom grym person verkligen =) Showen kommer bli super nice! =) Sa han något roligt, vad snackade ni om ?=) Ha d bra / Tobbe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.