Var på Gröna Lund med det var kaos

Var på Gröna Lund med det var kaos där. Minst 1000 personer stod utanför och kom inte in eftersom hela gröna Lund var överfull. Det var tydligen konsert med hoffmaestro. Alltså det var sjukt mycket folk som ville se dom men det vart totalt stopp då det var slutsålt. Så jag vi promenerade in till stan och satte oss på pasha deli på kungsgatan. Jag var med Samuel och mina två härliga frisörer Nadja och Sabina. Vi åt massor med mat och rökte vattepipa. Det var verkligen mysigt att sitta och ta det lugnt en fredagskväll. Efter det åkte jag och Samuel till video butiken och köpte massor med godis, chips och annat gott som bara får mig att tappa formen men lust nu bryr jag mig inte, eller lärt jag bryr mig men jag har diskbråck och får inte träna så då äter jag istället. Anyway nu ligger i sängen och trycker i oss allt, iallafall jag medans vi kollar på skräckfilmen Shutter. Det är en bra film men tydligen har jag sett den innan men kom på det när vi satte i den hehe. Handlar om ett nygi…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Var på Gröna Lund med det var kaos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.