nygammalt hår, good or bad?

hösten börjar verkligen visa sig i sthlm nu, kylan kryper fram och nya trender kommer igen.. som vanligt kommer nygamla trender inom hår alltid att visa sig, och det som syns rätt mycket på visningar nu är lite 60-tals inspirerade do’s. prada gör mycket höga uppsättningar som är rätt strikta,

medan andra kändisar som Emma Watson (känd från Harry Potter filmerna) satsar på att köra en kort kort frisyr som är väldigt lik Mia Farrow från Rosemary’s Baby ca1968..

före och efter, vad tycker ni hon passar bäst i? fyi så klippte hon av sig allt för att hon ville ha rollen som lisbeth salander i milleniumfilmerna som nu ska spelas in som amerikanska versioner. hon fick förövrigt inte rollen, så undrar om det var värt att klippa sig ändå.. kanske inte ultimat då hon har lockigt hår egentligen!

Mia farrow från 1968. Fortfarande en frisyr som kommer tillbaka med jämna mellanrum. rätt schysst kort frisyr eftersom den kan stylas väldigt flickig och ändå rockig beroende på personlig stil..

volym börjar synas mer och mer iallafall, och på många visningar (lik pradas) så var det mycket uppsättningar.. ingenting man gör till vardags kanske, men kul att försöka sig på om man ska göra nåt särskilt. annars kan man göra en lite slarvigare volymtoupering och nåla upp det lite nonchigt, typ som från wera wangs visning

fin fint.

nu blir det till att kura ner sig i varmt täcke och mysa lite.. drömma om hår kan man göra sen 🙂

xoxo BOBBY ODUNCU

3 tankar om “nygammalt hår, good or bad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.