Jag var låtsas tandläkare idag då j

Jag var låtsas tandläkare idag då jag färgade håret på min tandläkare Isabelle som undersökte mina och Samuels tänder tidigare idag i Uppsala. Hon är grymt duktig och är även Dannys tandläkare. Hon började med att undersöka min tänder och efter det så smackade vi i lite färg. Det är nog första gången jag färga någons hår i tandläkarstolen:) tror ingen frisör gjort det innan heller men nån måste vara först med det. Efter det så tog vi en liten runda i Uppsala som är en super mysig stad. Håller ni inte med om att Uppsala är fint.? Ska försöka att komma hit snart igen för att festa lite på saluhallen och andra ställen. Sitter nu på tåget och ska åka hem till sthlm. Kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

6 tankar om “Jag var låtsas tandläkare idag då j

 1. frida says:

  Såg dig idag (6/9)på Centralen då du skulle ta ut biljetter.
  Satt bänken ca 15 m ifrån.
  Ta en titt i min blogg för att se om du kände igen mig 😉 haha.
  Grymt fin, och när du sprang läckert 😉

 2. Jossan says:

  Uppsala är en riktigt kul stad! Men alla vet att det är på studentnationerna det händer. Slå en pling nästa gång så ska jag ta med dig ut 🙂

 3. Erika says:

  Jag är ifrån Uppsala, är en riktigt mysig stad:)30min med direkt tåget till Sthlm gör det enkelt att pendla mellan städerna.
  Vad heter Isabelles klinik?? Ha en toppen dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.