snyggingarna Danny och Matte var förbi mig på Ica Maxi

snyggingarna Danny och Matte var förbi mig igår på Icamaxi och hälsade på. Tidigare under dagen så klippte jag snygg Danny lite kortare. Han vill snagga av allt men jag sa nej:) fast han ger sig inte med ett men så nästa vecka ska jag bleka hans hår och då får vi se om han lyckas övertala mig till att ta fram rakapparaten. Efter att jag och mina underbara kollegor dema och styla på Boconcept och icamaxi så åkte vi alla och åt mat tillsammans. Det var riktigt mysigt men sen åkte jag raka vägen hem för att kolla på film med Samuel. Så jag har sovit hela dagen idag och vilat mig. Behövdes verkligen eftersom jag vart uppe kl 05 varje morgon och uppe sena kvällar. Nu på tag till Nacka forum för att ha en hel dag med min syster Ninni och dottern Emelie. Vi ska bara Mysa och shoppa. Skönt att gå i köpcentrum när det är trist väder ute. Lovar att lägga upp bilder från igår samt bilderna från festen dagen innan och även massa bilder från göteborg. Bara inte haft tid. Stor kram och trevlig h…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

14 tankar om “snyggingarna Danny och Matte var förbi mig på Ica Maxi

 1. johanna says:

  gillar din blogg bobby! �åh fick tips av en läsare och köpte en Vogue tavla på nordicarthouse.com.. Jättefina tavlor om man gillar Franska Vogue.. kolla in! kram

 2. Victoria says:

  Men sån tuuuur att Danny har dej som frisör då o att du INTE lyssnar på han! Hoppas du skojar när du säger att han vill snagga av allt. För helevete gör de INTE!!!! får ju magknip o självmordstankar när du skriver sånt skit! Han har grymt snygg frilla nuuu. Det tkr alla hans fans o han gillar ju sin Vanilla Ice. Han ska inte ha blekare färg heller, han ska va blond o inte vit! Litar på dej Bobby att du oxå kan se att han är vrålsnygg som det är nu!

 3. julia says:

  Håller me Victoria och Emma. Klart du INTE ska snagga Danny. Förstör inte hans supersnygga utseende! Han är skitsnygg i sin nuvarande frilla, kan lixom inte bli bättre. Det tycker 99,9% av alla hans fans oxå. Skulle bli mkt olycklig om han raka av sej sitt vackra hår. Fy f*n de får inte hända. Hoppas allt detta är ett fucking skämt!!!

 4. elva says:

  gillar att du har så mycket bilder på din blogg bobby 🙂
  vem är killen till vänster om danny på bilden? jobbar han hos dig? berätta:D
  kram

 5. Madde says:

  Såg Danny på Ica i fredags. Snyygggg som tusan! Du också förresten, hihi. Men alltså Danny ska ju inte snaggas! Det vore rent kriminellt! Han var f.ö otroligt snygg i den frisyren han hade, plus den färgen. �ndra absolut ingenting! Nu är han som snyggast!
  Lägg in fler bilder från Ica i fredags, snälla!

 6. hanna says:

  Danny ska INTE övertala dej att raka av sitt hår!! Det här var nog det värsta jag hört! Han som har världens snyggaste hår, Han kan inte mena allvar. Han skulle förlora en massa fans och det skulle inte va bra för hans karriär heller om han gjorde det. �r det så han vill ha det? Han är mega dundersnygg i den frillan du har fixat på han nu. Kort hår har han ju nu, det är helt perfekt! Han passar otroligt bra i den frillan han har nu! Säger jag och jag vet att 1000-tals andra tkr likadant!

 7. Marta says:

  Bobby, please, don’t do it!!!! Don’t use the shaving-machine on Danny’s head!!! It will be crime against humanity!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.