Jag lät som en sexig kråka i radio

Jag lät som en sexig kråka i radio imorse haha snacka om att vara trött på morgonen. Vad det nån som lyssnade så vet ni vad jag mena. Klippte Dj Anton nice:) kul att vara där med Hakim och Knappen. Ska dit snart igen. Förresten glöm inte att jag kommer att vara på icamaxi Lindhagensplan högst upp på Lindhagensplan Gallerian ligger ica maxi och detta är nära(fridhemsplan) Mattias och Danny från Emd kommer oxå att vara på plats med mig för att hälsa på alla sköna:) Erik kommer inte då han tog ett tidigt morgon flyg utomlands dag men dom andra två snygging kommer:) hoppas vi ses där senare ikväll. Kommer att lägga upp bilder från fester jag var så igår oxå. Kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

6 tankar om “Jag lät som en sexig kråka i radio

 1. Samira says:

  Hörde dig på morgonen du lät skit bra 😀
  Ska praktisera på det hotellet du va på i gbg om några veckor:p

  //Pusss

 2. Wille says:

  Det är alltid lika roligt att läsa det du skriver. Men med så många läsare skulle man önska att du var lite mer noga med hur du skriver. Ta skiljetecken som ett exempel. En mening utan punkt är ingen mening. Kommatering i en text gör att man plötsligt förstår vad som avses utan att behöva läsa om samma text flera gånger.
  Stor bokstav på rätt plats, punkt när meningen är slut och ett och annat kommatecken på rätt plats skulle göra bloggen ännu mer läsvärd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.