Kolla in göteborgs bästa utsikt. Ho

Kolla in göteborgs bästa utsikt. Hotel Scandic Rubin mitt på avenyn är the place. Jag bor högst upp på sviten och har jätte fint rum med 20 meters terass ballong. Kolla hur stor och fint det är och då ska ni se utsikten som är över hela avenyn. I just love this place. Ibland är det bra att heta Bobby och få rummet betalt för att vara här och visa upp mitt fina smile:) jag står jag med Lena svärmor och myser. Vi har haft en hel dag på stan. Panter tanterna ska till italien imorgon och flyger från göteborg:) fast dom ska inte ut ikväll med det ska jag däremot. Nu sitter jag på middag med vänner och ska vidare strax. Kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “Kolla in göteborgs bästa utsikt. Ho

  1. anna says:

    Jag träffa dig i göteborg.. på Liseberg, fan va snyggare du är live! posetivt menat! du tog lite pic med din kamera,du med fans, kan du inte lägga in lite av dom bilderna? hade vart super skoj att se 🙂 puss anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.