Me and Sibel love göteborg Speciall

Me and Sibel love göteborg Specially the big latte. Lady Gaga was sitting there with her friends and eating like nothing. So fucking fun Rosanna:) jag var och tränade nyss med Martin har i göteborg och nu ska jag fixa mig för middag med vänner. Ska träffa upp Sibel och gänget senare på liseberg. Hoppas det slutar regna för det är inte ok att regna då vi ska till liseberg. Kanske ses vi där. Sex Kram från Sibel och Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Me and Sibel love göteborg Speciall

  1. Alex says:

    Tjaa Bobby! Måste fråga dig en sak… Vad tycker du om den nya hollywood hår-trenden?? Typ jättelång utväxt och ljusa toppar.. me not like! Skulle vara roligt att höra din åsikt! Puss Alex !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.