Eddie och Rabih uppträdde nyss

Eddie och Rabih uppträdde nyss på scen och tjejerna vart helt till sig. Jag är backstage med vänner men ska nu istället ut för att åka karusell. Jag älskar att åka. Får väl ut och kramas lite med tjejerna här:) det är galet men tjejerna skriker efter mig då dom fick se mig uppe på scen. Jag kastade ut mitt halv uppätna äpple ut till publiken och det vart massa skrik men tjejerna ville ha äpplet. Mera bilder kommer snart. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

9 tankar om “Eddie och Rabih uppträdde nyss

 1. malin says:

  vi träffade dig och tog kort med dig, har korten på min blogg!:) jag blev helt till mig när vi träffade dig! har alltid velat träffa dej faktiskt!

 2. Claudia says:

  Hoppas du hafft det kul här i göteborg:)
  Vad tyckte du om karusellerna du åkte?
  Det var riktigt kul och se dig 🙂 Ha en toppen night bobby 😀

 3. Nadia says:

  Jag var en av dom skrikande tjejerna, snälla Bobby kan du lägga ut bilden på dig och mig? Skulle bli såååå glad! Kram världens bästa Bobby!:)

 4. Nadia says:

  Okej, det måste väl endå vara lite jobbigt att ha så mycket tjejer efter sig hela tiden? Eller? Måste fråga, är du kvar i Göteborg? Kram

  Tack för ditt svar btw!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.