Träffade Bingo med Katrin, Nova och

Träffade Bingo med Katrin, Nova och sonen Ringo som var hur söt som helst. Dom sätt på café Mocco där jag även hade ett möte med Christos Neo som äger alla café Mocco. Vi hade ett bra möte om ett samarbete för hans golfturnering Christos masters. Vet att jag inte skrev nåt igår men var bara trött stressade och haft det jobbigt med diskbråck samt fortfarande ont i halsen. Allt på en gång men klart jag Bloggar lite då och då för att hålla er uppdaterad.

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “Träffade Bingo med Katrin, Nova och

  1. Stefan says:

    Hur kan du umgås med den där kvinnan när hon på radio gick ut och sa att syrianer skulle missbruka ett test som visade könet (ifall det var en flicka) när man är gravid och att man då skulle göra abort. Om du nu inte vet om det så fråga någon gg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.