Snygga killar ligger nakna i soffan

Snygga killar ligger nakna i soffan och äter godis. Hur låter det haha. Ja helt nakna är vi inte utan bara utan tröja. Filmen vi så var sjukt bra igår men glömt vad det heter men Ben Affleck hade huvudrollen och spelade politiker. Dessa killar är Straight så det var alltså ingen trekant om ni undrade men är det nån som vill ha en trekant med stans hetaste killar Alex Shirpey och Martin Ekholm så säg till hehe. Out ska jag skynda mig hem för att fixa och trixa inför kvällens fest. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Snygga killar ligger nakna i soffan

  1. Pingback: Twitter Trackbacks for Bobbys Blogg @ Spotlife Snygga killar ligger nakna i soffan [bobbysharstudio.se] on Topsy.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.