Blogg middagen ikväll på collage

Ikväll kommer jag tillsammans med Natacha Peyre och Kenza Zouten att ha en stor blogg middag på Collage….. Vi kommer att börja med att ses på Louis Vitton där vi bluder alla gäster på champagne och så blir den en exlusiv titt på deras nya kollektion. Sen går vi alla vidare över gatan bara för att komma till Collage där vi ska äta middag och mysa…

Till middagen kommer alla eller flesta stor bloggare, mest tjejer men vi bjöd även 3 till killar som bloggar men dom är gay hehe så det blir nästa en tjej middag… Säger inte vilka som kommer men det får ni se senare på alla bilder och även på deras bloggar…..

Kommer verkligen att bli skit skoj ikväll, synd bara att jag har så ont i halsen då jag vart små sjuk i 1 vecka men men det dör man inte av, hoppas jag inte iallafall hehe…

Nu ska jag till jobbet en stund men hörs lite senare

kram Boby

En tanke om “Blogg middagen ikväll på collage

  1. Louise says:

    Du borde verkligen tänka på hur du skriver. ”Stor blogg middag” Det ska naturligtvis vara bloggmiddag. Louis Vuitton är namnet och inget annat.Ytterligare ett ”stor bloggare”. Om du menar att bloggaren är stor till formatet så är det helt korrekt men det är inte vad du avser, eller hur? ”Skit skoj” Du menar skitskoj. Det är tråkigt att du så ofta är sjuk. Du måste ha ett väldigt dåligt immunförsvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.