Powerwalking runt halva stockholm

Powerwalking runt halva stockholm med Nadja. Som ni vet så har jag skadat min axel igen eller så är det min diskbråck som spökar igen och då kan jag inte träna ordentligt, så jag var på gymet innan och körde mina rehab övningar i 1timma. Efter det så träffade jag min kollega Nadja och vi har gått en Powerwalk över 1timma och 30minuter. Det behövdes verkligen då jag inte gått på länge och behövde rensa tankarna lite. Sen att det ger en snyggare kropp är inte helt fel heller. Till er alla som vill komma snabbt i form. Gå ca 40min till 1timma om dagen och helst på tom mage så ni bränner extra fett och kalorier. Själv har lagt på 2kilo på 2 veckor för butt jag slutat träna pga av att jag är skadad men framförallt för att jag ätit godis, chips, skräp mat och massa skit senaste månaden. Ska försöka att sluta med det redan imorgon och börja med bra mat igen. Det behövs lite slarv perioder för att kunna komma igång igen. Vill ni att Alex min vän ska gäst blogga igen och skriva om träning.?…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “Powerwalking runt halva stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.