Hjälp jag har ätit 1kg godis snart,

Hjälp jag har ätit 1kg godis snart, eller inte allt ännu men jag och Samuel gick till godis landet och handlade så mycket godis så jag mår illa nu och inte nog med det utan jag gick även till Max och åt hamburgare. Jag har börjat att tappa sommar formen. Jag som hade 8 magrutor för några veckor sen och snart är dom borta 🙁 måste verkligen sluta äta massa skräp för nu har jag ätit det i några veckor. Jag har verkligen ätstörning, antingen äter jag jätte nyttigt en period eller så hets äter jag ihjäl mig en längre period. Hjälp:) ok ska försöka att skärpa mig efter helgen och börja träna bättre igen för att efter att jag opererade mig förra månaden så har jag lagt all träning på hyllan och bara njutit av all god mat och druckit massa gott vin:) lite njutning får man ha men kanske i lagom dos. kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.