Sexy men in the park:) Bobby Oduncu

Sexy men in the park:) Bobby Oduncu with best friend in the park today. Fan va skönt att solen tittade fram några timmar idag. Jag och bästa stålmannen Alexander Shirpey sola i vasaparken 1timma och åt där. Sen tränade jag en stund. Nu ska jag kolla på en Ferrari. Bild på den kommer snart. Love Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Sexy men in the park:) Bobby Oduncu

  1. nattieochvikkie (enäggstvillingar) says:

    Då har du chansen att läsa en blogg som drivs av enäggstvillingar! Intressant, ellerhur? Du har säkert någon gång funderat något över tvillingar eller bara tyckt att det är intressant. Nu kan du ställa dina frågor och läsa om det som intresserar dig. Vi skriver om så mycket mer än bara mode. Förresten, vår sötnos Charlie syns också ganska mycket i bloggen. Hoppas att vi hörs snart sötnos!

    Nu kan du lägga till oss på vår gemensamma facebook, läs mer om det i vår blogg (några inlägg ner) eller fråga oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.