Plastik-special i Hollywood

Heey alla läsare. Jag hittade några bilder på kändisar i Hollywood, före och efter de lagt sig under kniven. hehe ni får vara med och bestämma om de är snyggare naturliga eller efter de fixat till sig lite eller väldigt mycket. själv tycker jag det är snyggt när folk fixar sig om det blir snyggt men i vissa fall kan det bli lite för extremt. bedöm själva. 🙂

Här ären av playboy-kungen Hugh Hefners flickvänner, Holly Madison, hon var ju betydligt snyggare med smink än utan. hehe eller vad tycker ni?

Janet Jackson, sorry menade Latoya Jacksson:-) det är dock 30år mellan bilderna men det ser ut som en helt annan person men det kanske är ett släktdrag för…….

  

Michael är ganska lik sin syster på bilden.

Megan Fox har dock bara fixt till sig lite, läppar och kinderna, även näsan tror jag fast det sägs att hon inte gjort den, tror inte på det hehe men det ser riktigt synggt ut. Hon är en 10 poängare, håller ni inte med om det?

Det här är Fergie innan hon la sig under kniven, hon är också snygg men jag skulle inte se att det var hon om jag bara såg ”före”- bilden.

Jaa ni, gamla kärringar gillar också att lyfta sig, hehe, men detta är dock inget som slår jocelyn Wildenstein (nästa bild), som även kallas för kattkvinnan. ja hon lever ju upp till sitt smeknamn men hon är väl inte dirket nån pingla man raggar upp på krogen för att ta med sig hem och sedan presentera för mamma. Hon kanske börjar jama och slicka en då. hehe (men för er som har en kattlåda hemma så ger det nog lite pluspoäng hos Jocelyn).

Men detta är kanske något för kattmannen, dom är ju lite lika, så han kanske har halva inne redan? vad tror ni, visst passar dom ihop?

 

Här är en annan tjej som försäker se snygg ut, men inte så lyckat dirket, alldeles för blek hår och föör mycket smink. hon ser ut som en misslyckad wanna-be-barbie hehe eller är det hett?

 

det här är Jackie stallone, silvester stallones mamma, hehe söt eller har hon bara varit med i en bilolycka?

Amanda Lepore. cool ”tjej”

Och här kommer två mindre heta killar. Dom ser mer ut som hej kom och hjälp mej än två hunkar, hehe

bror till jocelyn? 🙂

Killen här har en väldigt naturlig lock, fint smile och sexig bild i ögonen, haha närrå det är bara en patient som rymt från plastik-psyket.

6 tankar om “Plastik-special i Hollywood

  1. Hanna says:

    Lite lustigt att du inte har med din bästis Linda Rosing som så totalt misslyckats med sina alla ingrepp. Hon var ju riktigt söt på BB-tiden och nu ser hon ju inte klok ut.

  2. Sophie says:

    Nej Bobby detdär är Megan’s gamla plastik-kirurgiska ingrepp. Har du inte sett dom hon har gjort 2010?? Jo, hon har gjort näsan men inte smalare, så man ser det inte framifrån. Det börjar bli överstyr.
    Titta på denhär filmen, hon var vackrare förr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.