Idag har jag bara haft en skön sovmorgon för att senare åka ner på stan med Samuel på fika.. Senare på eftermiddagen så träffade jag Robert och Richard som är männen bakom Neulash…. Robert har hand om hela skandinaviens försäljning och Richard är mannen bakom hela, han bor i USA och äger NEULASH som är en av USA störtsta skönhets produkt just nu 🙂

Neulash gör verkligen underverk på fransarna för att dom blir dubbelt så långa och mycket fylligare

Kolla vilka super blå ögon har har och en snäll blick, lätt att se när människor är fina inombords oxå och det är bägge dessa gentlemen 🙂

Richard var verkligen jätte trevlig men inte för att jag trodde nåt annat heller utan han är en framgångsrik man men framförallt väldigt ödmjuk och det är Robert oxå som bor i Sverige….. Vi åt en härlig middag med gott vin på Victoria (kungsträdgården)… På bilden ser ni Samuel Gidlöf oxå som vart med mig hela dagen 🙂

Kolla vilken super tallrik med massa räkor som dom serverar på Vickan och kolla va trött och sliten jag är

Det kom fram två jätte gulliga tjejer medand vi satt där och ville ta bild med mig och frågade så snällt, hehe klart jag ville det speciellt då dom läser min blogg… deras barn fick ta bilderna med deras iphone men bilden blir ju inte så bra som vi alla vet så jag tyckte hellre att vi tar en bild med min så att jag även kan lägga upp den 😉 stor kram till er igen söta

Passar på att säga godnatt till er alla och att jag ev lägger upp bilderna från Lindas bröllop imorgon. Stor godnatt kram från eran BOBBY ODUNCU

3 tankar om “

 1. - says:

  jag har alltid haft problem med att få volym på mitt hår, jag brukar göra olika saker för att få volym på mitt hår men det blir ändå aldrig riktigt mycket volym och försvinner på en sekund, kan du tipsa om ett bra sätt att få volym och man i princip inte har någon volym alls? för mitt hår ofixat har verkligen ingen volym alls, det bara hänger ner när jag inte har fixat det..

  • Bobby says:

   då ska du definitivt använda min mousse som ger mycket stadga och volym, toupera gärna efter att du fönat eller låtit min mousse torka in i håret..
   men du kan även köpa torr pulvret dust it som finns på salonger, den ger extra volym,, kram BOBBY ODUNCU

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.