Bröllopet var underbart och vackert

Bröllopet var underbart och vackert. Kvällen har vart jätte skoj och vi hade verkligen mysigt. Nu sitter jag och Samuel i taxi påväg hem för att sova:) kommer mer info om bröllopet imorgon och självklart med massa bilder. Här på bilden ser ni mig och vännen Alex alexander Erwik som jag känt i 13 år. Han var toastmastern på bröllopet, riktigt duktig:) kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “Bröllopet var underbart och vackert

  1. wiwa says:

    fattar ud hur stort det var för mig att du kommenterade tillbaka på det jag skrev och att du gjorde det på min blogg. vet vad mitt nästa inlägg kommer handla om haha. kommer leva på detta länge. du e bäst

  2. becca says:

    bobby du är riktigt jävla snygg !! 🙂 såg dig i norrköping, riktigt stilig man!!
    sen ve senin blog seviyorum! 😉 kan ju lite turkiska 😀 puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.