Tycker ni att Danny ska få raka av mig min mustage??

Tycker ni att Danny ska få raka av mig min fina mustage.?.? Han och många flera tycker att den ska bort men jag gillar min tyska Porriga mustage haha. Forna sångerskan från gruppen Ateens Sara Lumholdt var hos mig och fick håret färgat. Det vart snyggt som vanligt.

Snyggingen Danny Saucedo kom samtidigt och fick trängas sig lite hehe men jag är snabb och grym så det gick bra med 2 samtidigt. Ser ni va blond jag gjorde det idag.? Riktigt snygg och jag snaggade inte honom fast han ville ha ännu kortare men jag sa nej 🙂

Danny sa att detta är salongen där man själv inte får bestämma hur man vill se ut haha men jag tycker jag har bra kolla så det blir oftast som jag vill, fast mustage vet jag inte, jag som just skaffade den för 2dagar sen igen men klar den växer ut snabbt då jag är syrian:) Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.