Magnus Hedman och Magdalena Graaf har världens sötaste pojkar

Magnus Hedman och Magdalena Graaf har världens sötaste pojkar:) tidigare idag så var Magnus förbi mig på Klippning och han hade med sig Lancelot och Tristan som oxå ville få en Klippning och efter lite tjat så fick Lancelot raka av sig sitt fina blonda hår och självklart ville lille bror ha likadant men vi lyckades övertala honom att behålla lite hår. Killarna är så fina och busiga. Fick skönheten efter sin vackra mamma Magdalena Graaf och självklart lite efter Magnus oxå för han ser ju oxå bra ut hehe. En före bild kommer senare. Kram Bobby Oduncu

Sötare än sötast,,,, vilka gull ungar….

 

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Magnus Hedman och Magdalena Graaf har världens sötaste pojkar

  1. Madde says:

    Danny är hos dej nu lr hur? Han har ju världens snyggaste Vanilla Ice-frilla! Behåll den på honom o så ingen snaggning. Litar på dej Bobby, du klippte honom AS-SNYGGGT sist.<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.