Isabelle Adrian är med i nya Hollywood fruarna

Nu är jag hemma och tittar på när  lammen tystnar och Handen som gungar vaggan…… Det är två härliga rysare som jag sett innan men kul att se igen.

Det var verkligen mysig att bara umgås med Natachaoch bara mysa , sen kom vackra Isabelle Adriankom förbi oxå med sin nyfödda bebis som jag inte sett innan. Hon var verkligen liten och söt, bara 2 månader gammal…

Kolla vilken söt liten och hon heterMonday-Lily… Hur coolt namn är inte det, Isabelle Adrian har verkligen tappat flesta kilon efter födseln men hon vill ner några kilon till sin ideal vikt för hon ska vara med i nya säsongen av Hollywood fruarna……

Hon är tillsammansmed Steve Angello som är en av världens hetaste dj just nu och dom har flyttar från Sthlm till Hollywood .. Fan va kul och skoj att hon ska vara med där… Har känt henne i 6-7år och hon ser verkligen ut som en lyxig hemmafru nu hehe

 

Natacha väger bara 40kg mer änMonday-Lily hahahha hon är själv liten å söt bebis 🙂

pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Jag älskar bebisar… är hon inte liten å söt?? 🙂

Innan jag gich hem till Natti och Dhani så träffade jag upp min älskade kollega Neda …. Hon hade just klippt  Beigi som är en grym duktig iransk artist som ärkänd över hela världen blan Iranier 🙂 Super snäll kille oxå.. Samira är hennes gulliga vän.. Bobby Oduncu ser lite skäggig ut bara men jag har inte orkat raka mig då jag inte ändå ska ut eller träffa nån..

u ska jag kolla klart på filmen och ligga ner ett tag för min rygg ömmar verkligen så mycket att det gör för ont så ska passa på att önska er en underbar godnatt eller have a nice night for all party people…

 LOVE BOBBY ODUNCU

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.